Access Bars

anouk quartel

Is jouw hoofd net een popcornmachine? Heb je 1000 (goede) ideeën en gedachten weet je alleen niet waar je moet beginnen? Zit je vast in negatieve emoties en voel je je depressief? Of ervaar je stress en het gevoel van een burn-out? Dan is Access Bars zeker iets voor jou!

Access Bars zijn 32 punten op het hoofd en zoals de harde schijf van je computer ligt hier van alles in opgeslagen. Of het nu gaat om emoties, je overwegingen, je gedachten en ideeën of je houding hoe je in het leven staat. Met acces bars reset je de databestanden.

Door zachte aanrakingen op het hoofd verdwijnen bestanden en programma’s uit je systeem die je niet weer wilt gebruiken. Zodat je met een schone lei weer verder kunt.

Access Bars kunnen zorgen voor veranderingen op allerlei gebied in jouw leven. Het opent deuren naar healing en genezing. Stress neemt af en je krijgt een rustige en heldere geest ( ook zeer geschikt voor mensen met add of adhd). Creativiteit wordt aangewakkerd en je weet beter wat je wilt. Je zult meer controle ervaren.

Neurowetenschappelijk is vastgesteld dat Access Bars ervoor zorgt dat je je beter voelt dan voorheen. Access Bars werkt niet alleen tijdens de behandeling maar ook na de behandeling werkt het nog bij je door.

Een Access Bars sessie kost 75 euro voor 1,5 uur, voor kinderen is het 45 euro voor 1 uur.

https://www.youtube.com/watch?v=vZs8w5pybKU

Wil je een afspraak maken of meer informatie,bel of app mij op 06 17 273 273 of vul het contact formulier in. Kan je niet naar mij toe komen? Dan kom ik in overleg naar jou toe.

Ik kijk er naar uit om jou te helpen, want het mooiste wat je kunt worden is jezelf!