Ademcoaching

anouk quartel

Een Zucht Geeft Lucht…

Ademhalen doen we allemaal, maar doe je dit ook op de juiste manier? Verkeerd adem halen kan ongewenste effecten hebben op het lichaam. Zowel fysieke-, mentale-, of emotionele klachten kunnen er ontstaan. Hoe fijn is het dan… dat je jezelf beter kan voelen door je eigen ademhaling optimaal te gebruiken. Je hebt je ademhaling altijd bij je. Daarom kan de ademhaling op ieder gewenst moment ingezet worden.

Als je last hebt van een van de volgende klachten kan adem coaching een oplossing voor je zijn:

– Stress / burn-out
– Angstig
– Corona klachten
– Hyperventilatie (chronisch)
– Trauma’s uit het verleden
– Negatieve ervaringen uit het verleden
– Astma
– Ontstekingsklachten zoals reuma
– Verdriet of woede
– Vermoeidheid
– Hormonale schommelingen
– Slaap problemen
– Of je weet het gewoon even niet meer

Wat kan ik je bieden:
– Meer rust
– Vermindering klachten
– Doorbreken barrières zodat je weer verder kan
– Meer energie
– Orde in hormoonhuishouding
– Beter slapen

Door allerlei verschillende factoren kan het lichaam een verkeerde ademhaling hebben aangenomen. Bijvoorbeeld door een verkeerde houding, een trauma waarbij letterlijk je adem stokt. En natuurlijk door het leven met stress volle situaties. Of dat nu thuis is, op het werk, door de druk die social media met zich meebrengt. Er wordt tegenwoordig zoveel van je gevraagd. Dan is het lekker om letterlijk en figuurlijk een diepe zucht van verlichting te geven.

Door middel van ademhalingsoefeningen krijg je je ademhaling beter onder controle. Hoe meer je de aangeleerde techniek in de praktijk brengt, hoe meer resultaat je zult ervaren.
Graag wil ik jou helpen de beste versie van jezelf te worden! Met liefde en aandacht en mijn luchtige aanpak zal ik jou benaderen. Er is natuurlijk altijd ruimte voor een dosis humor.

De kosten voor een consult zijn 75 euro per sessie
Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Dan kan je mij (voor een snelle reactie) bellen of stuur een app naar telefoonnummer 06 17 273 273. Kunt u niet naar mij toe komen? In overleg kom ik graag naar jou toe.

Verzend je een berichtje via deze site in het contact formulier dan krijg ik je binnen 48 uur een reactie.