Testimonials

“Een yogales volgen bij Anouk betekent echt als een mooi dierbaar cadeau aan mijzelf”

Ik ken Anouk al een paar jaar. Zij is een warme lieve spontane vrouw. Zij staat positief in het leven en deelt haar energie tijdens de yogalessen. Ik heb verschillende vormen yoga mogen / kunnen uit proberen. Vaak maakt Anouk een persoonlijke combinatie les en dan is het plaatje helemaal compleet. Een yogales volgen bij Anouk betekent echt als een mooi dierbaar cadeau aan mijzelf.

Virtuele knuffel,

Paulina Kamphuis

“Elke dag een half uurtje gericht ademen geeft mij meer lucht dan de inhalator van mijn huisarts.”

Sinds mijn intensieve ademsessie met Anouk ben ik van de astma medicijnen af! Elke dag een half uurtje gericht ademen geeft mij meer lucht dan de inhalator van mijn huisarts. Die gebruikte ik al jaren dagelijks. Ik ben die gaan afbouwen van tweemaaldaags naar eenmaaldaags naar niet. En ik kan zeggen dat ik nu al een maand geen enkel pufje meer genomen heb. Zonder enige benauwdheid of hoestbui. Ik had dit niet voor mogelijk gehouden. Astma is een chronische aandoening. Maar ik heb daar nooit aan gewild, dat zeg ik er wel bij. Ik heb mezelf nooit chronisch ziek gevonden. En nu is mijn lijf het daarmee eens. Zolang ik maar op commanda van het alarmpje in mijn telefoon een half uur per dag mijn ademhalingsoefeningen doe. Anouk, ik heb er geen woorden voor. Dit betekent heel veel voor me, dankjewel!!

Met liefdevolle groet,

Monique Le Grand

“Zonder iets te vragen ben ik, in volle vertrouwen in Anouk, op de bank gaan liggen.”

Al een jaar of drie loop ik met klachten die voor mij niet te plaatsen waren. Sinds een jaar weet ik dat ik last heb van een angststoornis die gepaard ging met paniekaanvallen. Ik had een afspraak bij Anouk voor een ademsessie, die zij op het laatste moment veranderde in een access bars behandeling. Heel eerlijk gezegd, ik had hier nog nooit van gehoord en vond dit best heel spannend. Maar zonder iets te vragen ben ik, in volle vertrouwen in Anouk, op de bank gaan liggen.

Na de behandeling voelde ik mij ontzettend relaxt en het gehaaste gevoel dat ik altijd mee draag was er niet. Dit is zo gebleven. Zelfs weken na de behandeling ervaar ik nog steeds minder stress, kan ik angst en paniek om de kleine dagelijkse dingen makkelijker naast mij neerleggen en heb ik veel meer rust in mijn hoofd.

Anouk, dankjewel dat jij begreep wat ik nodig had en je mijn “databestanden” aan hebt willen pakken!

Maia

“Met een vol hoofd naar binnen en een heerlijk rustgevend gevoel naar buiten.”

De online yoga lessen die Anouk geeft zijn super fijn. De dag begint met de yoga les heel fijn. Ook mijn dochter van 10 vindt de lessen heel erg leuk. Het lukt Anouk zelfs om haar zo ontspannen te krijgen dat ze aan het eind dan de les bijna in slaap valt 😀

Ook de Access bars is een echte aanrader. Op hem moment dat het niet zo lekker met mij ging, mijn hoofd overliep en ik geen rust meer kon vinden ben ik bij Anouk langs geweest. Ik wist niet goed wat ik me er bij moest voorstellen maar wat was het fijn! Met een vol hoofd naar binnen en een heerlijk rustgevend gevoel naar buiten.

Je bent een topper Anouk!

Melanie